Baileys Orginal Irish Cream liker 1,0l

(0)

Jedan od životnih užitaka, Baileys Original Irish Cream najslađi je susret finog irskog viskija i žestokih pića, irskog mliječnog vrhnja, bogate čokolade i okusa vanilije.

28,90 €

217,75 kn

Cijena po litri: 28,90 € (217,75 kn)

Brand: Bailey's

Šifra proizvoda: LBL100

Dostupno: Na zalihi

-
+
Dodaj

Opis

Baileys je najpopularniji irski krem ​​liker u cijelom svijetu i nagrađen je s više medalja na Svjetskom natjecanju alkoholnih pića u San Franciscu nego bilo koji od njegovih konkurenata. Sa svojom izrazitom baršunastom teksturom savršena je kombinacija kremastog vrhnja i dominantnog viskija. Uživajte sami, na ledu ili u omiljenoj kavi. A ako tražite više načina za uživanje, od slasnog Baileys Irish Cream Cheesecakea do otmjenog Baileys Espresso Martinija, Baileysovi recepti mogu vam ponuditi nešto za svakoga. Oslanjajući se na irsku tradiciju u mljekarstvu i destilaciji, jedinstvenoj kombinaciji trebalo je četiri godine da usavrši vrhunsku tekuću poslasticu.

Jedan od životnih užitaka, Baileys Original Irish Cream najslađi je susret finog irskog viskija i žestokih pića, irskog mliječnog vrhnja, bogate čokolade i okusa vanilije. Rezultat? Potpuno savršenstvo. Poslužite preko leda, napravite koktele, začinite sladoled ili čak ispecite kolač s aromom Baileysa. Znamo da želite isprobati!

Mješavina fine irske kreme i trostruko destiliranog irskog viskija. Bogati okusi čokolade i vanilije. Baršunasta tekstura i savršena kombinacija vrhnja i viskija oduševljavaju sva osjetila.

Vrsta alkoholnih pića

Aperitivi i likeri

Pakiranje

1,0l

Zemlja porijekla

Irska

Ocjene korisnika

0,0

0 recenzija

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Samo registrirani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocjenu