Casamigos Blanco 0,7l

(0)

75,40 €

568,10 kn

Cijena po litri: 107,71 € (811,57 kn)

Brand: Casamigos

Šifra proizvoda: TQCABI70

-
+
Dodaj

Opis

George Clooney, Rande Gerber i Mike Meldman, dugogodišnji prijatelji, osnivači su i veliki zaljubljenici u Casamigos tekilu. Njihova je vizija bila jednostavna: stvoriti najukusniju i glatku tekilu i mezcal, bez potrebe za soli ili limetom, kako bi se prikrio njihov okus.

Blisko surađujući s njihovim glavnim destilatorom u Jaliscu, Meksiko, posvetili su godine usavršavanju Casamigosa, provodeći brojne slijepe degustacije dok nisu postigli savršenstvo. Tijekom godina dijelili su svoju tekilu i mezcal s prijateljima i obitelji, nikad ih ne namjeravajući „progurati“ na tržište. Danas Casamigos uživa divljenje ljubitelja tekile i mezcala, koji iznimno cijene karakter ove vrhunske tekile.

Casamigos Blanco pravi se od 100% blue weber agave. Ova tekila ima spori proces proizvodnje; fermentira dvostruko više od prosjeka i peče se 10 puta duže. Casamigos Blanco tekila je hrskava i čista, sa suptilnim notama citrusa, vanilije i slatke agave te glatkim završetkom

Preporuka serviranja: Casamigos Paloma

U visoku čašu napunjenu ledom ulijte 40 ml Casamigos Blanco tekile, 20 ml Monin Pink Grapefruit sirupa i 10 ml Monin Lemon Rantcho koncetrata od limuna. Nadopunite čašu tonikom, promiješajte i ukrasite kriškom svježeg grejpa ili drugog citrusa.

Vrsta alkoholnih pića

Tequila

Pakiranje

0,7l

Ocjene korisnika

0,0

0 recenzija

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Samo registrirani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocjenu