Aromatizirana kava

29 Prosinac, 2022

S padom temperatura topli napitci postaju nam ponovno jedni od omiljenih, a u njima volimo uživati u jutarnjim satima, nakon posla ili na kraju dana, u toplini vlastitog doma.

Kava je jedno od omiljenih toplih napitaka, a možemo ju konzumirati na različite načine; od klasičnog espressa i obožavane kave s mlijekom do nekih modernijih inačica. Vrlo jednostavnim dodacima klasičnim napitcima na bazi kave možemo dati novu dimenziju i iznenaditi sebe i svoje najmilije.

Ove zime obogatite omiljenu kavu aromom po vlastitom odabiru u samo nekoliko jednostavnih koraka! Prije svega, skuhajte mjericu kave koja vam odgovara. Za ovaj napitak možete koristiti kavu iz kapsula, jednako kao i mljevenu, odnosno kavu u zrnu. U šalicu se prvo ulijeva 20 ml sirupa, prije svih ostalih sastojaka. Odaberite Monin sirup prema svom ukusu, od jednostavnog zaslađivača do bogatih aroma vanilije, kokosa ili prženog lješnjaka. Nakon dodavanja sirupa, u šalicu ulijte mjericu svježe pripremljene kave i zagrijte svježe mlijeko. Dodajte 150 ml toplog mlijeka i lagano ga ulijte preko stijenke šalice.

Uživajte u novim kombinacijama okusa u omiljenoj kavi i pretvorite svoj dom u mirisnu, zimsku idilu.