illy HoReCa

Kvalitetni i inovativni proizvodi koji zadovoljavaju i najzahtjevnije potrošače, stalna edukacija koja podiže kvalitetu usluge i rješenja razvijena za svaki tip ugostiteljske djelatnosti.

Partnerstvo-za-profesionalce_1104x1104px

Partnerstvo za profesionalce

U vrlo konkurentnom okruženju, potpuno ispunjenje zahtjeva kupaca predstavlja veliki izazov. Kako bi u cjelosti zadovoljili potrebe vašeg poslovanja, garantiramo vam integriranu uslugu, usmjerenu na ljude koja se sastoji od obuke, dosljedne kvalitete, tehničke podrške, savjeta i prije svega brze i kontinuirane podrške.

Naš cilj je ponuditi najbolju kavu na svijetu svima koji ju traže.

Svako partnerstvo je jedinstveno i posebno osmišljeno da zadovolji specifične potrebe i očekivanja kupaca. Nudimo znanje i usluge najviše kvalitete kako bi vi mogli ponuditi najbolje iskustvo kave vašim kupcima ili gostima.

Pošaljite upit

Ugositeljski objekti_100 posto arabica_1080x1080

100% Arabica

Ugostiteljima nudimo ne samo jedinstvenu mješavinu 100% Arabice, s neusporedivim okusom i nepokolebljivom kvalitetom, već i cijeli niz ekskluzivnih proizvoda i usluga.

Naš stalni fokus na naš proizvod i pouzdanost brenda illy, koji je prepoznat i voljen u cijelom svijetu, pomoći će vam da transformirate svoje poslovanje i privučete kupce.

Odaberite veličinu koja vama odgovara

Ugostiteljski-objekti_velicina_3kg

3kg

Nepogrešiva kvaliteta i dizajn

Prikladno za objekte koje dnevno poslužuju više od 80 šalica kave. Osigurava uvijek najkvalitetniju kavu, šalicu za šalicom. Ponudite nezaboravno illy iskustvo, ne samo s prvim gutljaj ali i na prvi pogled.

Ugostiteljski-objekti_velicina_1,5kg

1.5kg

Čiste kvalitete, uvijek u pravoj veličini

Prikladno za objekte koje dnevno poslužuju između 40 I 80 šalica kava. Savršen format koji osigurava da zrna kave nikada ne budu u kontaktu sa zrakom dulje od pet dana. Idealna količina za pružanje idealne kvalitete.

36 MJESECI GARANCIJE KVALITETE

Kvaliteta je zaštićena savršenim pritiskom i unaprijeđena da sačuva sav užitak kave, poboljšavajući arome kave tijekom vremena, šalicom za šalicom.

USMJERENOST NA DETALJE

Novi dizajn osigurava glatki protok svakog zrna kroz limenku, od prvog do zadnjeg.
Ova unaprijeđenja znače da više ne morate koristiti spremnik, čime osiguravate savršenstvo vaše kave.

UŽITAK ODRŽIVOSTI

Koristeći manje materijala za jaču limenku, ova limenka smanjuje utjecaj na okoliš za 15%. Nove illy limenke nisu samo najbolji izbor za vaš posao, već i za okoliš.

hoteli_100-posto-profesionalna-usluga_1080x1080

100% profesionalna usluga

Specijalizirana sveobuhvatna i visoko učinkovita usluga za hotele i restorane koja uključuje nabavu te dostavu kave i aparata, servis aparata i personaliziranih dodataka kao što su šalice, papirnate čaše, mješalice, žlice, vrećice šećera.

Odaberite aparat koji vama odgovara

aparat-x2.2_2_656x576px

X2.2

Do 100 kava dnevno
Dimenzije: 460x360x390mm

Izvrsnost, pouzdanost i ljepota bez kompromisa

aparat-y2_2_656x576px

Y2

Do 150 kava dnevno
Dimenzije: 565x470x510mm

Savršena kombinacija dizajna i funkcionalnosti

hoteli_raspon-okusa_1080x1080

Raspon okusa koji će oduševiti

Okus i aroma jedinstvenog illy blenda stvorenog od 9 različitih vrsta 100% Arabice. Dostupna u dvije verzije: Classico, sa glatkim i baršunastim okusom; Bezkofeinska za one koji žele izbjegavati kofein, ali i dalje uživati u okusu jedinstvene illy mješavine.

Odaberite kavu koja vama odgovara

kava_classico_328x460px

Classico

Classic roast

Nježne note karamele, cvijeta naranče i jasmina koji ostavljaju slatki okus u ustima.

kava_decaff_328x332px

Bezkofeinska

Classic roast

Glatkog i baršunastog okusa.
Nježne note karamele, čokolade i tostiranog kruha koji ostavljaju slatki okus u ustima te udjelom kofeina ne većim od 0,1%.

Konzistentna-i-pouzdana-podrska_1080x1080px

Točna i pouzdana podrška

Kvaliteta kave koju uživamo u šalici usko je povezana s aparatom koji ju priprema. Prateći, analizirajući i optimizirajući cijeli ciklus proizvodnje kave, pružamo vrhunsku postprodajnu uslugu tehničke podrške našim kupcima.

Kontakt

  • Za sve illy HoReCa upite, molimo ispunite formular u nastavku