Johnnie Walker Blonde: Novi whisky u Johnnie Walker portfelju

5 Srpanj, 2023

Kada je riječ o whiskyju, malo brendova nosi tako veliku i ikoničnu reputaciju kao što to ima Johnnie Walker. Ovaj škotski “div” oduševljava ljubitelje whiskyja diljem svijeta već više od 200 godina, s best-selling proizvodima poput kultnog Johnnie Walker Black Labela ili nezamjenjivog Johnnie Walker Blue Labela.

Od ove godine, na naše je tržište stigao poseban novitet – Johnnie Walker Blonde. Johnnie Walker Blonde predstavlja novi stil škotskog whiskyja, stvoren za nove generacije. To je vrhunac godina eksperimentiranja miješanja, ističući svijetle i živopisne okuse više nego ikad prije, što ga čini jednim od najsvestranijih i najpristupačnijih škotskih whiskyja.

Johnnie Walker Blonde je svjetliji, slađi viski iz poznate obitelji Johnnie Walker. Dobiva se miješanjem wheat i single malt whiskyja, dok njegov vibrantan okus obiluje suptilnim voćnim notama i glatkim završetkom vanilije. Dizajniran za ležerne, ranovečernje prilike, Johnnie Walker Blonde idealan je izbor za izradu osvježavajućih, miješanih pića za tvoju ekipu na sljedećem druženju.

Preporuka serviranja: Blonde Passion 

U visoku čašu napunjenu ledom dodajte 50 ml Johnnie Walker Blonde whiskyja, 20 ml Monin Lemon Rantcho koncentrata od limuna i 20 ml Monin Passion Fruit sirupa. Nadopunite serviranje sa 100 ml mineralne vode, lagano promiješajte i dekorirajte kriškom limuna.

Keep walking.