Tanqueray London Dry Gin 0,7l

(0)

Savršena ravnoteža osvježavajuće borovice, paprenog korijandera, aromatične anđelike i slatkog sladića daje Tanqueray London Dry džinu jedinstven i klasičan okus.

24,40 €

183,84 kn

Cijena po litri: 34,86 € (262,63 kn)

Brand: Tanqueray

Šifra proizvoda: GTAN70A

-
+
Dodaj

Opis

Tanqueray London Dry jedan je od najnagrađivanijih džinova na svijetu, a proizvodi se i danas po istom klasičnom receptu kao i kada ga je prvi put stvorio Charles Tanqueray 1830. Savršena ravnoteža osvježavajuće borovice, paprenog korijandera, aromatične anđelike i slatkog sladića daje Tanqueray London Dry džinu jedinstven i klasičan okus. Uživajte u nepogrešivom okusu Tanqueray London Dry džina pomiješanog s vrhunskim tonikom, puno leda i ukrašenom kriškom svježe limete.

Tanqueray London Dry destilira se četiri puta kako bi se osigurala glatkoća i omogućilo da zabljesnu okusi četiri klasične biljke za proizvodnju džina. Zatim se miješa s premium tonikom i drugim aromama kako bi se stvorio savršeno uravnotežen džin tonik.

Tanqueray London Dry se i danas proizvodi s istom kombinacijom biljaka koje je otkrio Charles Tanqueray 1830. godine, sa savršenom ravnotežom osvježavajuće borovice, paprenog korijandera, aromatične anđelike i slatkog sladića.

Tanqueray London Dry džin tonik savršeno je izmiješan i spreman za posluživanje, kušanje i uživanje. Najbolje je uživati ​​uz led s ukrasom od limete.

Klasičan, robustan okus smreke uparen s osvježavajuće hrskavim završetkom tonik vode.

Vrsta alkoholnih pića

Gin

Pakiranje

0,7l

Zemlja porijekla

Velika Britanija

Ocjene korisnika

0,0

0 recenzija

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Samo registrirani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocjenu