-15%

Illy IperEspresso Monoarabica Brazil,18 kapsula u mekom pakiranju

(0)

BRASILE
Intenzivan i punog okusa, s notama karamele

9,90 €

11,65 €

74,59 kn

87,78 kn

Najniža cijena zadnjih mjesec dana: 8,73 € (65,78 kn)

Brand: illy

Šifra proizvoda: ILCIH18BS120

Dostupno: Na zalihi

-
+
Dodaj

Opis

Odsad u novom pakiranju koje brine o okolišu.

Otkrijte kavu jedinstvenog podrijetla “illy Arabica Selection Brasile” koja posebno ističe svaku od jedinstvenih nota okusa legendarne mješavine illy. Kava uzgojena u Brazilu često se koristi kao temelj mješavine espressa zbog intenzivnog punog okusa i nota karamele. Ova održivo uzgojena kava izrađena je od 100% zrna arabike. U Brazilu, najvećem svjetskom proizvođaču arabika kave, raste pet milijardi biljaka kave gdje vlažne i suhe sezone stvaraju savršenu klimu za uzgoj kave. Pržena kava ovog podrijetla posebno je kalibrirana kako bi poboljšala prirodne aromatične note i profil okusa kave.

Jedinstveni profil prženja i arome
Svaka “Arabica Selection” kava ima svoju jedinstvenu temperaturu i vrijeme prženja kako bi se istaknula aroma i okus svakog pojedinačnog mjesta podrijetla.

Istražite podrijetlo illy kave
Usavršili smo prženje kave svakog pojedinačnog mjesta podrijetla ili sastojka, koje se nalaze u našoj illy mješavini s potpisom. Prepoznatljivo prženje poboljšava različite okuse svake Arabice: cvjetne note iz Etiopije, čokoladne note iz Gvatemale, karamela iz Brazila, voćne note iz Kolumbije i začinske note iz Indije.
Jer sreća je uživanje u okusu od njegovog izvora.

Što je sustav IperEspresso kapsula?
Inovativni sustav kapsula IperEspresso stvara kavu poput one iz cafe bara s lakoćom. Za razliku od konvencionalnih jednostupanjskih sustava, sustav kapsula IperEspresso koristi patentirani dvostupanjski postupak za stvaranje intenzivno aromatičnog, punog espressa s bogatom, dugotrajnom kremom. Kapsule omogućuju brzo i jednostavno čišćenje.

Veličina pakiranja

18 kapsula

Zemlja porijekla

Brazil

Ocjene korisnika

0,0

0 recenzija

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Samo registrirani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocjenu