-15%

Illy IperEspresso Monoarabica Kolumbija, 18 kapsula u mekom pakiranju

(0)

COLOMBIA
Srednjeg intenziteta
Ugodan, uravnotežen okus s notama citrusa.

9,90 €

11,65 €

74,59 kn

87,78 kn

Najniža cijena zadnjih mjesec dana: 8,73 € (65,78 kn)

Brand: illy

Šifra proizvoda: ILCIH18COL120

Dostupno: Na zalihi

-
+
Dodaj

Opis

Odsad u novom pakiranju koje brine o okolišu.

Arabica selection Colombia coffee
Otkrijte kavu jedinstvenog podrijetla “illy Arabica Selection Colombia” koja posebno ističe svaku od jedinstvenih nota okusa legendarne mješavine illy. Kavu uzgajanu u Kolumbiji zaljubljenici u kavu vole zbog suptilne slatkoće, ujednačenog završetka i prekrasnih citrusnih nota. Ova održivo uzgojena kava izrađena je od 100 % zrna arabike. U Kolumbiji, kao traženoj zemlji podrijetla, uzgaja se 10 % svjetske kave arabike zahvaljujući njenom jedinstvenom profilu okusa. Pržena kava ovog podrijetla posebno je kalibrirana kako bi poboljšala prirodne aromatične note i okus kave, idealna je za spore metode kuhanja poput hladnog kuhanja, prelijevanja i francuskog prešanja.

Jedinstveni profil prženja i arome
Svaka “Arabica Selection” kava ima svoju jedinstvenu temperaturu i vrijeme prženja kako bi se istaknula aroma i okus svakog pojedinačnog mjesta podrijetla.

Što je sustav IperEspresso kapsula?
Inovativni sustav kapsula IperEspresso stvara kavu poput one iz cafe bara s lakoćom. Za razliku od konvencionalnih jednostupanjskih sustava, sustav kapsula IperEspresso koristi patentirani dvostupanjski postupak za stvaranje intenzivno aromatičnog, punog espressa s bogatom, dugotrajnom kremom. Kapsule omogućuju brzo i jednostavno čišćenje.

Veličina pakiranja

18 kapsula

Zemlja porijekla

Kolumbija

Ocjene korisnika

0,0

0 recenzija

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Samo registrirani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocjenu