Tanqueray Royale

30 Lipanj, 2022

U ljetnim mjesecima koji su pred nama, tražit ćemo osvježenje koje će potaknuti sva naša osjetila. Ako tražite onaj kraljevski osjećaj i okus na svom nepcu – ne tražite dalje. Tanqueray Royale je piće za vas.

Riječ je o još jednom u nizu vrhunskih, kvalitetnih pića svjetske kuće Tanqueray koje bez premca osvaja i najzahtjevnije okusne pupoljke. Razlika između dosadašnjeg favorita Tanqueray London Dry gina i novog Royale gina je u toploj aromi vanilije, svježim notama crnog ribiza i egzotičnim, tajanstvenim cvjetnim notama orhideje.

Tanqueray je jedan od najstarijih brendova gina u svijetu i sinonim za kvalitetu, koji i dalje uspijeva iznenaditi novim okusnim kombinacijama i fantastičnim aromama.
Kao omiljeni gin diljem svijeta, već desetljećima ne silazi s vrha ljestvice popularnosti. Ovaj gin prepoznatljive kvalitete kreirao je Charles Tanqueray 1830. godine, kao jednog od prvih London Dry ginova na tržištu. Charlesova ideja za Tanqueray Royale proizašla je iz brojnih avantura i putovanja na selo 1840-ih godina na kojima je kušao sočni crni ribiz s istoka Francuske.Upravo tome duguje svoj neočekivano bogat i slastan okus.


Ovaj gin destiliran je s najfinijim francuskim crnim ribizom, vanilijom i četiri londonska klasika – borovicom, korijanderom, korijenom anđelike i sladićem. Pri samom otvaranju boce ove prekrasne tekućine, osvojit će vas miris luksuznog, sočnog francuskog crnog ribiza s daškom suptilne vanilije, dok ćete na nepcu osjetiti i lagane note smreke, kao jednog od osnovnih sastojaka gina.
Osim božanstvenog, raskošnog okusa, ovaj gin krasi i prekrasna, bogata ljubičasta boja, koja neodoljivo poziva na degustaciju.

Zbog slatkog voćnog okusa, može poslužiti kao savršena podloga za osvježavajuće ljetne koktele. Naša preporuka je da uživate u ovom vrhunskom piću uz tonik s puno leda i uz krišku limuna, a za dekoraciju poslužite se tamnim bobičastim voćem, kao što su crni ribiz i kupine, koje će dodatno naglasiti čarobne arome Tanqueray Royale gina.